30/06/2021 30/06/2021 Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ και Αγίων Αποστόλων, πόλεως Ιωαννίνων, συμπαραστατούμενος από τον προισταμενεύοντα της ενορίας Αρχιμανδρείου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιωήλ Κωνστάνταρο, τον εφημέριο του παρεκκλησίου Αγίου Σεραφείμ και Αγίων Αποστόλων π. Δημήτριο Καπρινιώτη, τον εφημέριο του παρεκκλησίου Προφήτου...
30 Ιουνίου, 2021 - 22:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 21:08

Πανηγύρισε ο Ναός των Αγίων Αποστόλων στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ναός των Αγίων Αποστόλων στα Ιωάννινα

Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ και Αγίων Αποστόλων, πόλεως Ιωαννίνων, συμπαραστατούμενος από τον προισταμενεύοντα της ενορίας Αρχιμανδρείου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιωήλ Κωνστάνταρο, τον εφημέριο του παρεκκλησίου Αγίου Σεραφείμ και Αγίων Αποστόλων π. Δημήτριο Καπρινιώτη, τον εφημέριο του παρεκκλησίου Προφήτου Ηλιού π. Παναγιώτη Τσαπέκο και τους Ιεροδιακόνους π. Βησσαρίωνα Βακάρο και π. Κωνσταντίνο Νεοφώτιστο.

Σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον παραπάνω πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων