26/02/2019 26/02/2019 Στην 4η συνάντηση του Φιλοσοφικού Κύκλου στα πλαίσια των διαλέξεων που πραγματοποιεί ο Ιερός ναός αγίου Νικολάου Ραγκαβά θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπαλτάς, Δρ Φιλοσοφίας με θέμα: “Το πρόβλημα του Θεού στην ρωσική θρησκευτική φιλοσοφία”. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 στις 12 μ.μ. – 1:30 μ.μ. Στην ομιλία θα γίνει αναφορά...
Ενορίες : ιερός ναός αγίου Νικολάου Ραγκαβά
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:08

“Το πρόβλημα του Θεού στην ρωσική θρησκ. φιλοσοφία”

Διαδώστε:
“Το πρόβλημα του Θεού στην ρωσική θρησκ. φιλοσοφία”

Στην 4η συνάντηση του Φιλοσοφικού Κύκλου στα πλαίσια των διαλέξεων που πραγματοποιεί ο Ιερός ναός αγίου Νικολάου Ραγκαβά θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπαλτάς, Δρ Φιλοσοφίας με θέμα: “Το πρόβλημα του Θεού στην ρωσική θρησκευτική φιλοσοφία”.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 στις 12 μ.μ. – 1:30 μ.μ.

Στην ομιλία θα γίνει αναφορά στο πρόβλημα του Θεού στην ρωσική θρησκευτική φιλοσοφία των αρχών του 20ου αιώνα, κυρίως στον Ν. Μπερντιάγιεφ, στον Σεργκέι Μπουλγκάκωφ και στον Σίμων Φρανκ.

Στο πλαίσιο αυτό, και με βάση τις προσεγγίσεις τους, θα αναδειχθεί η κριτική τους στην αρχαία και την νεότερη περί Θεού αντίληψη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων