17/07/2021 17/07/2021 Κομήθηκε, σε ηλικία 82 ετών, η Φιλιώ Πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η Φιλιώ Πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ιδιαιτέρως,...
17 Ιουλίου, 2021 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 17:33

Όσο υπάρχει Θεός: “Έφυγε” η Φιλιώ Πυργάκη

Διαδώστε:
Όσο υπάρχει Θεός: “Έφυγε” η Φιλιώ Πυργάκη

Κομήθηκε, σε ηλικία 82 ετών, η Φιλιώ Πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η Φιλιώ Πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ιδιαιτέρως, στις επαρχιακές περιφέρειες της Ελλάδος, αλλά και στο κοινό της Ομογένειας είχε πολυαγαπηθεί, αν όχι λατρευτεί, απο πάρα πολύ κόσμο.

“Όσο υπάρχει ο Θεός, τ’ αστέρια, το φεγγάρι, απο τα χέρια μου κανείς δε θα σε πάρει”.

Ακούστε:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων