23/07/2021 23/07/2021 Την Τετάρτη 21 Ιουλίου ξεκίνησε η 3η Κατασκηνωτική Περίοδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος. Την περίοδο αυτή φιλοξενούνται αγόρια μαθητές Λυκείου, τα οποία προσήλθαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, αφού υπεβλήθησαν προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό rapid- test στο παρακείμενο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων. Την Πέμπτη 22 Ιουλίου,...
23 Ιουλίου, 2021 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 13:52

Ξεκίνησε η 3η Κατασκηνωτική Περίοδος της Μητρόπολης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η 3η Κατασκηνωτική Περίοδος της Μητρόπολης Φθιώτιδος

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου ξεκίνησε η 3η Κατασκηνωτική Περίοδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Την περίοδο αυτή φιλοξενούνται αγόρια μαθητές Λυκείου, τα οποία προσήλθαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, αφού υπεβλήθησαν προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό rapid- test στο παρακείμενο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών, τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία έψαλλαν μελωδικά νεαροί κατασκηνωτές, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, αλλά και τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας Κατασκηνωτικής Περιόδου.

Επίσης, ο κ. Συμεών πραγματοποίησε κατηχητική συνάντηση με τους νεαρούς κατασκηνωτές αναπτύσσοντας το θέμα: «είτε ουν εσθίετε είτε πίνετε είτε τι ποιείτε πάντα εις δόξαν Θεού ποιείτε» (Α΄ Κορ. 10,31) και είχε την ευκαιρία να έχει μία όμορφη πνευματική επικοινωνία μαζί τους.

Και αυτή η κατασκηνωτική περίοδος είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συνεχίζει να έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων του αυτήν την περίοδο το Ιερό Επισκοπείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων