27/07/2021 27/07/2021 Την Τρίτη το πρωί με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, τελέστηκε, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας, Πολυρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος. Στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε...
27 Ιουλίου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 20:18

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η ευχή

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η ευχή

Την Τρίτη το πρωί με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, τελέστηκε, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας, Πολυρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος.

Στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του π. Ιωάννου Μπατσή εκ Σιατίστης, αδελφού της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στα εν λόγω φωτογραφικά στιγμιότυπα λαμβάνει σεβαστικά την ευχή των οικείων του.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Τα Oνομαστήρια του Μητροπολίτου Βεροίας Παντελεήμονος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων