07/08/2021 07/08/2021 Λόγω του ότι βρίσκεται μέσα σε προστατευμένο δάσος NATURA, η Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Τριταίας Πατρών, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, έκλεισε χθες, Παρασκευή 6 Αυγούστου για το ποίμνιο, ενώ αποφασίστηκε οι ιερές ακολουθίες να τελούνται κεκλεισμένων των θυρών. Φυσικά, θα τελούνται και δεήσεις και παρακλήσεις για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας....
07 Αυγούστου, 2021 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2021 - 18:19

Έκλεισε για το ποίμνιο η Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Τριταίας Πατρών

Διαδώστε:
Έκλεισε για το ποίμνιο η Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Τριταίας Πατρών

Λόγω του ότι βρίσκεται μέσα σε προστατευμένο δάσος NATURA, η Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Τριταίας Πατρών, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, έκλεισε χθες, Παρασκευή 6 Αυγούστου για το ποίμνιο, ενώ αποφασίστηκε οι ιερές ακολουθίες να τελούνται κεκλεισμένων των θυρών. Φυσικά, θα τελούνται και δεήσεις και παρακλήσεις για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: «Κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου και σύμφωνα με την ισχύουσα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβερνήσεως ( ΦΕΚ 138/τεύχη. Α/5-8-2021) η Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Τριταίας Πατρών θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 9 Αυγούστου, καθώς ευρίσκεται μέσα σε προστατευμένο δάσος NATURA.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών όπου σύμφωνα με την εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών θα γίνονται Δεήσεις και Ιερές Παρακλήσεις για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας και της ενισχύσεως του δύσκολου έργου των πυροσβεστών, των αρμοδίων αρχών και των εθελοντών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων