19/08/2021 19/08/2021 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021, ο Εξοχ. κ. David Satterfield, Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Άγκυρα. Ο κ. Satterfield, ο οποίος συνοδευόταν από την Εντιμ. κυρία Daria Darnell, Γενική Πρόξενο στην Πόλη, και από την σύζυγό του Ευγεν. κυρία Satterfield, έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και...
19 Αυγούστου, 2021 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 14:05

Στον Παναγιώτατο ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Στον Παναγιώτατο ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021, ο Εξοχ. κ. David Satterfield, Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Άγκυρα.

Ο κ. Satterfield, ο οποίος συνοδευόταν από την Εντιμ. κυρία Daria Darnell, Γενική Πρόξενο στην Πόλη, και από την σύζυγό του Ευγεν. κυρία Satterfield, έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και είχαν μακρά συζήτηση σε εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Επίσης, αυθημερόν το απόγευμα, ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον νέο Γενικό Πρόξενο της Αυστρίας στην Πόλη Εντιμ. κ. Josef Saiger.

Πηγή φωτογραφίας: Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων