20/08/2021 20/08/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:  Χρησιμοποιήσαμε κι εμείς μία κορδέλα από την Αγία Ζώνη όταν μας είπαν οι γιατροί ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα η κόρη μας να έχει σύνδρομο Down. Γεννήθηκε υγιής. Η ανεψιά μου Στέλλα ήταν 18 μηνών όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο. Τώρα...
20 Αυγούστου, 2021 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 17:32

“Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του”

Διαδώστε:
“Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: 

Χρησιμοποιήσαμε κι εμείς μία κορδέλα από την Αγία Ζώνη όταν μας είπαν οι γιατροί ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα η κόρη μας να έχει σύνδρομο Down. Γεννήθηκε υγιής. Η ανεψιά μου Στέλλα ήταν 18 μηνών όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο. Τώρα είναι έξι χρονών και ο καρκίνος είναι σε ύφεση.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του με τη Στέλλα, της οποίας τα μαλλιά άρχισαν να φυτρώνουν πρώτα σε σχήμα σταυρού, προτού φυτρώσουν ξανά όλα μετά που τα είχε χάσει λόγω της χημειοθεραπείας.

Επίσης ο αδελφός μου είχε ένα όραμα με την Παναγία να κρατάει την Έλενα, στα αρχικά στάδια του καρκίνου. Σας ευχαριστώ που στείλατε μια κορδέλα στην κουμπάρα μου.

Α.Ρ.

Αυστραλία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων