05/03/2019 05/03/2019 Την αφοσίωσή του στον Θεό αποφάσισε ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. καταγόμενος από τα Χανιά. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μαρκαντωνάκη, γιο επίσης αστυνομικού, ο οποίος χειροτονήθηκε μοναχός. Όπως γράφουν τα Χανιώτικα Νέα η κουρά του τελέσθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας από τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο....
05 Μαρτίου, 2019 - 14:40

Ο Χανιώτης αστυνομικός που έγινε μοναχός

Διαδώστε:
Ο Χανιώτης αστυνομικός που έγινε μοναχός

Την αφοσίωσή του στον Θεό αποφάσισε ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. καταγόμενος από τα Χανιά. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μαρκαντωνάκη, γιο επίσης αστυνομικού, ο οποίος χειροτονήθηκε μοναχός.

Όπως γράφουν τα Χανιώτικα Νέα η κουρά του τελέσθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας από τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο. Ο νέος μοναχός πήρε το όνομα Κύριλλος προς τιμήν του Αγίου Κυρίλλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας καθώς και του μακαριστού μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας Κυρίλλου. Είναι πτυχιούχος της Θεολογίας και αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με τον βαθμό του υπαστυνόμου Β’.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων