01/09/2021 01/09/2021 Παρακολουθήσατε ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία από τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη εορτή της Ινδίκτου εν συγχοροστασία μετά των Σεβ. και Πανιερ. Μητροπολιτών και Αρχιεπισκόπων και των Θεοφιλ. επαρχιούχων Επισκόπων, οι οποίοι υπογράφουν την Πράξιν της Ινδίκτου. Το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Ιεράς...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 14:06

Η Αρχή της Ινδίκτου στο Φανάρι (βίντεο)

Διαδώστε:
Η Αρχή της Ινδίκτου στο Φανάρι (βίντεο)

Παρακολουθήσατε ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία από τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη εορτή της Ινδίκτου εν συγχοροστασία μετά των Σεβ. και Πανιερ. Μητροπολιτών και Αρχιεπισκόπων και των Θεοφιλ. επαρχιούχων Επισκόπων, οι οποίοι υπογράφουν την Πράξιν της Ινδίκτου.

Το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Ιεράς Συνάξεως της Ιεραρχίας του Θρόνου, υπό την Προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Υπενθυμίζεται ότι στην Α’ Συνεδρία λαμβάνει μέρος ως ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Δείτε το βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων