02/09/2021 02/09/2021 Κάλεσμα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να παραβρεθούν στη Θεία Λειτουργία την οποία θα τελέσει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στον ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Οι αγάπη του Προκαθημένου της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας είναι έκδηλη σε κάθε συνάντηση που...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 11:47

Σερβίας σε μαθητές: Όλοι χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Θεού

Διαδώστε:
Σερβίας σε μαθητές: Όλοι χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Θεού

Κάλεσμα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να παραβρεθούν στη Θεία Λειτουργία την οποία θα τελέσει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στον ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Οι αγάπη του Προκαθημένου της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας είναι έκδηλη σε κάθε συνάντηση που έχει με παιδιά και νέους στα οποία όπως έχει τονίσει στο παρελθόν θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή όλοι καθώς αποτελούν το μέλλον της χώρας και της Εκκλησίας.

“Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Τόσο εκείνοι που παρακολουθούν το μάθημα των θρησκευτικών όσο και εκείνοι που δεν το παρακολουθούν αλλά δίνουν βαρύτητα στη γενική εκπαίδευση”, αναφέρει ο Μακαριώτατος και υπογραμμίζει στο μήνυμα του όλους να ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού. “Ανεξάρτητα από το πόσο ικανοί και εξειδικευμένοι είμαστε, πόσες γνώσεις έχουμε, όλοι χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Θεού….. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά Του, κυρίως για να παραμείνουμε υγιείς και ευτυχισμένοι, να κοινωνικοποιηθούμε και να χαρούμε κάθε μέρα. Αλλά και για να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Έπεισα τον εαυτό μου, ειδικά ως μαθητής, ότι ο Θεός με βοήθησε πολλές φορές όταν δεν είχα λύσεις, όταν στράφηκα σε Αυτόν προσευχόμενος”, ανέφερε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων