08/03/2019 08/03/2019 Τον δήμο της Μεντβέτζα επισκέφθηκε στις 6 Μαρτίου ο Επίσκοπος Νύσσης κ. Αρσένιος, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής επισκοπικής δράσης προκειμένου να στηριχθούν οι οικογένειες της περιοχής. Τα μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας και τοπικές οργανώσεις συγκεντρώνουν και διανέμουν είδη ένδυσης, τροφίμων, προϊόντα οικιακής χρήσης και παιχνίδια για τα παιδιά,  κουβέρτες και μαξιλάρια. Ο Δήμος Μεντβέτζα έχει χωριά...
08 Μαρτίου, 2019 - 9:39

Η Ορθόδοξη Εκκλησία στηρίζει την Μεντβέτζα

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξη Εκκλησία στηρίζει την Μεντβέτζα

Τον δήμο της Μεντβέτζα επισκέφθηκε στις 6 Μαρτίου ο Επίσκοπος Νύσσης κ. Αρσένιος, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής επισκοπικής δράσης προκειμένου να στηριχθούν οι οικογένειες της περιοχής.

Τα μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας και τοπικές οργανώσεις συγκεντρώνουν και διανέμουν είδη ένδυσης, τροφίμων, προϊόντα οικιακής χρήσης και παιχνίδια για τα παιδιά,  κουβέρτες και μαξιλάρια.

Ο Δήμος Μεντβέτζα έχει χωριά στα οποία το επίπεδο διαβίωσης είναι εξαιρετικά χαμηλό, και η Ορθόδοξη Εκκλησία στηρίζει την περιοχή αυτή με πολλά προγράμματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων