08/03/2019 08/03/2019 Στον λόφο στο Βλαδιβοστόκ, εκεί που είχαν σχέδια οι Σοβιετικοί να ανεγείρουν ένα τεράστιο άγαλμα του Λένιν, σύντομα θα ανυψωθεί ένα μεγάλο μνημείο του Ιησού Χριστού. Το νέο άγαλμα θα έχει ύψος 68 μέτρα,  και σύμφωνα με τους εμπνευστές του έργου, “θα ευλογεί όλα τα πλοία που μπαίνουν και βγαίνουν από το λιμάνια. Όπως γράφει...
08 Μαρτίου, 2019 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2019 - 21:13

Στο Βλαδιβοστόκ το ψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο

Διαδώστε:
Στο Βλαδιβοστόκ το ψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο

Στον λόφο στο Βλαδιβοστόκ, εκεί που είχαν σχέδια οι Σοβιετικοί να ανεγείρουν ένα τεράστιο άγαλμα του Λένιν, σύντομα θα ανυψωθεί ένα μεγάλο μνημείο του Ιησού Χριστού.

Το νέο άγαλμα θα έχει ύψος 68 μέτρα,  και σύμφωνα με τους εμπνευστές του έργου, “θα ευλογεί όλα τα πλοία που μπαίνουν και βγαίνουν από το λιμάνια. Όπως γράφει το primamedia.ru οι αρχιτέκτονες έχουν προτείνει επίσης να κατασκευάσουν δίπλα στο άγαλμα, ένα παρεκκλήσιο στην μνήμη του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ, ωστόσο ακόμα δεν ληφθεί απόφαση για κάτι τέτοιο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο άγαλμα Ιησού στον κόσμο, διπλάσιο από αυτό του Ρίο στην Βραζιλία που είναι ύψους 32 μέτρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων