20/09/2021 20/09/2021 Ομαδική βάπτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ανατολική Ιάβα, η οποία αποτελεί ένα από τα νησιά της Ινδονησίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι. Κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι της Ανατολικής Ιάβας, ο οποίος ανεγέρθηκε το 2006 με ευγενική χορηγία ανώνυμης δωρήτριας του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 14:14

Και τα ονόματα αυτών Στέφανος, Λυδία, Αθανάσιος και Ξένια

Διαδώστε:
Και τα ονόματα αυτών Στέφανος, Λυδία, Αθανάσιος και Ξένια

Ομαδική βάπτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ανατολική Ιάβα, η οποία αποτελεί ένα από τα νησιά της Ινδονησίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι της Ανατολικής Ιάβας, ο οποίος ανεγέρθηκε το 2006 με ευγενική χορηγία ανώνυμης δωρήτριας του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα τέσσερεις αδελφοί μας, που έλαβαν τα χριστιανικά ονόματα Στέφανος, Λυδία, Αθανάσιος και Ξένια.

Είχε προηγηθεί, βεβαίως, η απαραίτητη κατήχησή τους με συναντήσεις που πραγματοποιούσαμε άλλοτε δια ζώσης και άλλοτε μέσω του διαδικτύου, κατά τις οποίες οι κατηχητές προσπάθησαν να λύσουν όλες τις απορίες τους για την Ορθόδοξη χριστιανική διδασκαλία.

“Αυτά είναι τα μικρά και ασήμαντα γεγονότα που μας ενισχύουν και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο της Ιεραποστολής στην Ινδονησία με την δική σας συμπαράσταση και στήριξη. Εύχεσθε και προσεύχεσθε ο Πανάγαθος Θεός μας να ευλογεί τους νεοφωτίστους και να φωτίζει τα διαβήματά τους στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διερχόμαστε”, έγραψε στη σελίδα “Ιεραπόστολος” ο π. Τιμόθεος Τζόκο. 

Η φωτογραφία από την ομαδική βάπτιση στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων