05/10/2021 05/10/2021 Επισκοπική επίσκεψη στην ενορία του χωριού Τσέρβεν μπρεγκ στην Ντούπνιτσα και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του θαυματουργού πραγματοποίησε, στις  3 Οκτωβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου, ο Επίσκοπος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην σχεδόν 150 ετών εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Μετά τη Θεία Λειτουργία,...
05 Οκτωβρίου, 2021 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 12:08

Βουλγαρία: Ποιμαντική επίσκεψη σε υπεραιωνόβια εκκλησία

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Ποιμαντική επίσκεψη σε υπεραιωνόβια εκκλησία

Επισκοπική επίσκεψη στην ενορία του χωριού Τσέρβεν μπρεγκ στην Ντούπνιτσα και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του θαυματουργού πραγματοποίησε, στις  3 Οκτωβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου, ο Επίσκοπος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην σχεδόν 150 ετών εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Επίσκοπος κήρυξε στους πιστούς, βασισμένος στο κείμενο της Ευαγγελικής περικοπής και τους κάλεσε να «βυθιστούν» στον Θεό και, αφιερώνοντας σε αυτόν όλη την ύπαρξή τους, να είναι ελεήμονες και γεμάτοι αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πολύκαρπος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Πατριάρχη Βουλγαρίας στο ποίμνιο και ευχήθηκε υγεία, χαρά και ειρήνη.

Για περισσότερες εικόνες κάντε κλικ εδώ – https://flic.kr/s/aHsmWPngGP

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων