07/10/2021 07/10/2021 Πόση χαρά μπορεί να φέρει ένα τόσο απλό δώρο; Πολλή! Εξάλλου, η απλότητα είναι ένα βασικό στοιχείο της κατά Χριστόν ζωής και σίγουρα ένα  δώρο που συνοδεύεται από την αγάπη του δωρητή πολλαπλασιάζει τη χαρά αυτού που το λαμβάνει κατά πολύ. Ο λόγος για τους ανανάδες που…δώρισαν χθες στον π. Θωμά από το Κακαμπίρο της...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 16:17

Ανανάδες στην γιορτή του π. Θωμά

Διαδώστε:
Ανανάδες στην γιορτή του π. Θωμά

Πόση χαρά μπορεί να φέρει ένα τόσο απλό δώρο; Πολλή! Εξάλλου, η απλότητα είναι ένα βασικό στοιχείο της κατά Χριστόν ζωής και σίγουρα ένα  δώρο που συνοδεύεται από την αγάπη του δωρητή πολλαπλασιάζει τη χαρά αυτού που το λαμβάνει κατά πολύ. Ο λόγος για τους ανανάδες που…δώρισαν χθες στον π. Θωμά από το Κακαμπίρο της Μουλέμ στην Τανζανία για την ονομαστική του εορτή.

Είχε προηγηθεί ιερατικό συλλείτουργο, που κατέληξε με τις ευχές των συλλειτουργών του και των πιστών της περιοχής.

Ο παπά Θωμάς γιόρτασε τα ονομαστήριά του, προσφέροντας ένα γεύμα σε όλους τους επισκέπτες του. Το ιεραποστολικό κλιμάκιο, που επισκέφθηκε την Ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, έκανε κατήχηση και στους μεγάλους και στους μικρούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων