08/10/2021 08/10/2021 Το ξημέρωμα της Παρασκευής, 25ης Σεπτεμβρίου/8ης Οκτωβρίου 2021, εξεδήμησε προς Κύριον ο διατελέσας μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου και Πατριαρχικός Επίτροπος Βηθλεέμ μακαριστός Αγιοταφίτης Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου κυρός Θεοφύλακτος στο εν Raanana Κέντρο Αποκαταστάσεως «Levenstein», στο οποίο είχε εισαχθεί προ διημέρου, κατόπιν διμήνου νοσηλείας στο νοσοκομείο Hadassa της Ein Karem. H ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 14:51

To Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Ιορδάνου

Διαδώστε:
To Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Ιορδάνου

Το ξημέρωμα της Παρασκευής, 25ης Σεπτεμβρίου/8ης Οκτωβρίου 2021, εξεδήμησε προς Κύριον ο διατελέσας μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου και Πατριαρχικός Επίτροπος Βηθλεέμ μακαριστός Αγιοταφίτης Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου κυρός Θεοφύλακτος στο εν Raanana Κέντρο Αποκαταστάσεως «Levenstein», στο οποίο είχε εισαχθεί προ διημέρου, κατόπιν διμήνου νοσηλείας στο νοσοκομείο Hadassa της Ein Karem.

H ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αναφέρει τα εξής:

Πενθούσα εν Κυρίω η Αγιοταφιτική Αδελφότης, προσεύχεται υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εκλεκτού μέλους αυτής, συλλυπουμένη τω Ελληνορθοδόξω Αραβοφώνω ποιμνίω της Κοινότητος της πόλεως Βηθλεέμ, το οποίον επί δεκαπενταετίαν εν αυτοθυσία διηκόνει και τω εν Ελλάδι αδελφώ και λοιποίς συγγενέσιν αυτού, προτιθεμένη να τελέση την νεκρώσιμον αυτού ακολουθίαν εις τον Ιερόν Ναόν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, εις ημέρα και ώρα η οποία θα ανακοινωθεί.

Αιωνία αυτού η μνήμη!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων