11/10/2021 11/10/2021 Ο Ορθόδοξος τρόπος ζωής ο οποίος διδάσκεται στους γηγενής κατοίκους της Ουγκάντας μέσα από το ιεραποστολικό έργο το οποίο επιτελείται, βιώνεται κάθε φορά που τελείται κάποιο από τα μυστήρια της Εκκλησίας. Χθες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου, μετά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Καμπάλα δύο νέοι άνθρωποι, ο Στέφανος και η Μαρία, έλαβαν...
11 Οκτωβρίου, 2021 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 10:19

Βιώνοντας το μυστήριο του γάμου στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Βιώνοντας το μυστήριο του γάμου στην Ουγκάντα

Ο Ορθόδοξος τρόπος ζωής ο οποίος διδάσκεται στους γηγενής κατοίκους της Ουγκάντας μέσα από το ιεραποστολικό έργο το οποίο επιτελείται, βιώνεται κάθε φορά που τελείται κάποιο από τα μυστήρια της Εκκλησίας.

Χθες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου, μετά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Καμπάλα δύο νέοι άνθρωποι, ο Στέφανος και η Μαρία, έλαβαν την ευχή της Εκκλησίας και ένωσαν τις ζωές τους.

Το μυστήριο του γάμου τέλεσε ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Καμπάλας, μαζί με τον Επίσκοπο Γκούλου κ. Σίλβεστρο. Μετείχαν ακόμη κληρικοί και μοναχοί της Μητρόπολης οι οποίοι ευχήθηκαν στο νέο ζευγάρι ο Κύριος να καθοδηγεί τον έγγαμο βίο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων