08/11/2021 08/11/2021 Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου, θα τελεσθεί σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ., στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας της Ιεράς Μονής Κορώνης, όπου φυλάσσεται θαυματουργός εικόνα, η οποία διεσώθη εκ του πυρός. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 7.30 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 11:02

Τον Άγιο Νεκτάριο εορτάζει το Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας

Διαδώστε:
Τον Άγιο Νεκτάριο εορτάζει το Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας

Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου, θα τελεσθεί σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ., στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας της Ιεράς Μονής Κορώνης, όπου φυλάσσεται θαυματουργός εικόνα, η οποία διεσώθη εκ του πυρός. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 7.30 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5.30 μ.μ. θα μεταφερθεί τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, όπου θα τελεσθεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας για τη μνήμη του Οσίου, που τιμάται στις 10 Νοεμβρίου.


Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, στις 7.30 π.μ. θα ξεκινήσει ο Όρθρος και ακολούθως θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων