03/12/2021 03/12/2021 Με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Συμεών του Μυροφόρου τίμησε τον προστάτη Άγιο του, Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Κατά την ημέρα αυτή την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας ο παρέστησαν στη Θεία Λειτουρ΄για συμπροσευχόμενοι οι Επίσκοποι Τόπλιτσα κ. Ιερόθεος και...
03 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2021 - 11:48

Τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Σερβίας Πορφυρίου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Σερβίας Πορφυρίου

Με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Συμεών του Μυροφόρου τίμησε τον προστάτη Άγιο του, Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Κατά την ημέρα αυτή την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας ο παρέστησαν στη Θεία Λειτουρ΄για συμπροσευχόμενοι οι Επίσκοποι Τόπλιτσα κ. Ιερόθεος και Χβόσταν κ. Ιουστίνος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος δέχθηκε τις ευχές των παρισταμένων Επισκόπων, κληρικών και συνεργατών του Πατριαρχείου ευχαριστώντας τους και ανταποδίδοντας τις ευχές τόνισε ο Άγιος να τους σκεπάζει και να τους ευλογεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων