14/12/2021 14/12/2021 Ακούστε στις 19:00 την εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι” από το ραδιόφωνο PemptousiaFm Στη σημερινή εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος φιλοτεχνεί και σκιαγραφεί το πορτρέτο του ποιητή Γιώργου Σεφέρη. Του μεγάλου Έλληνα νομπελίστα ποιητή που ανακαίνισε την ελληνική ποίηση με την πρωτοπόρα συλλογή του «Στροφή». Παράλληλα, ο Γιώργος Σεφέρης πέρα από διανοούμενος και έξοχος ποιητής υπήρξε και σπουδαίος...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 14:49

Pemptousia FM: Ακούστε σήμερα την εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι”

Διαδώστε:
Pemptousia FM: Ακούστε σήμερα την εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι”

Ακούστε στις 19:00 την εκπομπή “Πνευματικοί Αντίλαλοι” από το ραδιόφωνο PemptousiaFm

Στη σημερινή εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος φιλοτεχνεί και σκιαγραφεί το πορτρέτο του ποιητή Γιώργου Σεφέρη. Του μεγάλου Έλληνα νομπελίστα ποιητή που ανακαίνισε την ελληνική ποίηση με την πρωτοπόρα συλλογή του «Στροφή».

Παράλληλα, ο Γιώργος Σεφέρης πέρα από διανοούμενος και έξοχος ποιητής υπήρξε και σπουδαίος δημόσιος άνδρας, που με το ήθος του σημάδεψε τη δημόσια και πολιτική μας ζωή. Μέσα από το Υπουργείο Εξωτερικών που υπηρετούσε προώθησε στο έπακρο τα εθνικά μας συμφέροντα και τη γεωστρατηγική πολιτική της Ελλάδος.

Συντονιστείτε στο http://pemptousia.fm

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων