16/12/2021 16/12/2021 Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιεροψαλτών Χίου «ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ», θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή των χορωδιών του Συλλόγου και της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Χίου «Μητροπολίτης ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ». Κατά τη...
16 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2021 - 21:27

Μουσική εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την εκδημία του Μητροπολίτη Χίου Διονυσίου

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την εκδημία του Μητροπολίτη Χίου Διονυσίου

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιεροψαλτών Χίου «ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ», θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή των χορωδιών του Συλλόγου και της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Χίου «Μητροπολίτης ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ».

Κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης θα ψαλούν επίκαιροι Βυζαντινοί Εκκλησιαστικοί Ύμνοι.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην συμπλήρωση δέκα ετών από την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κυρού ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Μπαϊρακτάρη).

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική Εγκύκλιο ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων