27/03/2019 27/03/2019 Εκοιμήθη η Γερόντισσα Αικατερίνα της Μονής Αλ -Νατούρ του Λιβάνου. Η γυναίκα που βοήθησε στην ανασύσταση της Ιεράς Μονής από τα ερείπια μετά τον εμφύλιο και την μετέτρεψε σε μια πραγματική όαση. Πλήθος κόσμου παρακολουθήσαν τη εξόδιο ακολουθία, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμυρίζουν λόγια αγάπης και μαρτυρίες ανθρώπων που βοηθήθηκαν από τα λόγια της...
27 Μαρτίου, 2019 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2019 - 9:11

Η Γερόντισσα που κρατούσε αναμμένο το φως της Ορθοδοξίας στο Λίβανο

Διαδώστε:
Η Γερόντισσα που κρατούσε αναμμένο το φως της Ορθοδοξίας στο Λίβανο

Εκοιμήθη η Γερόντισσα Αικατερίνα της Μονής Αλ -Νατούρ του Λιβάνου. Η γυναίκα που βοήθησε στην ανασύσταση της Ιεράς Μονής από τα ερείπια μετά τον εμφύλιο και την μετέτρεψε σε μια πραγματική όαση. Πλήθος κόσμου παρακολουθήσαν τη εξόδιο ακολουθία, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμυρίζουν λόγια αγάπης και μαρτυρίες ανθρώπων που βοηθήθηκαν από τα λόγια της Γερόντισσας. Η Γερόντισσα Αικατερίνα ήταν σύμβολο πίστης, και αφοσίωσης στον Θεό, με λόγο παρηγορητικό και συμπονετικό σε μια περιοχή, που η Ορθοδοξία δοκιμάζεται.

 

φδ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων