31/12/2021 31/12/2021 Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και σε όλα σχεδόν τα φαρμακεία της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας σημειώνονται ουρές δεκάδων μέτρων προκειμένου να κάνουν rapid test αλλά και να αγοράσουν self test ενόψει του ρεβεγιόν που έρχεται στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον και μετά από ρεκόρ κρουσμάτων κορvνοϊού. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 11:47

Ουρές στα φαρμακεία για rapid και self test

Διαδώστε:
Ουρές στα φαρμακεία για rapid και self test

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και σε όλα σχεδόν τα φαρμακεία της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας σημειώνονται ουρές δεκάδων μέτρων προκειμένου να κάνουν rapid test αλλά και να αγοράσουν self test ενόψει του ρεβεγιόν που έρχεται στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον και μετά από ρεκόρ κρουσμάτων κορvνοϊού.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Λουράντος πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής πολλοί πολίτες προσήλθαν στο φαρμακείο του προκειμένου να αγοράσουν επιπλέον test είτε γιατί πρόκειται να επισκεφθούν συγγενικά ή φιλικά τους σπίτια είτε γιατί είχαν επαφή με κρούσμα και θέλουν να επιβεβαιώσουν αν είναι θετικοί ή αρνητικοί. Κυρίως είναι νεαρά άτομα γιατί θέλουν να βγουν έξω, ωστόσο όπως είπε έχει δημιουργηθεί πανικός στους ανθρώπους μετά την αυξανόμενη πορεία των κρουσμάτων.

Φωτογραφία: Γιάννης Παναγόπουλος/ Eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων