01/01/2022 01/01/2022 Τις ευχές του προς την Μεγάλη Ελλάδα της οποίας η καρδιά χτυπάει σε όλο τον κόσμο στέλνει για τη νέα χρονιά με ανάρτησή του ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης. “Η πατρίδα μας υποδέχεται το 2022 πιο ισχυρή. Και ο λαός μας -παρά την επίμονη πανδημία- πρέπει να ελπίζει βάσιμα σε...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 12:03

Ευχές στην Μεγάλη Ελλάδα που η καρδιά της χτυπάει σε όλον τον κόσμο

Διαδώστε:
Ευχές στην Μεγάλη Ελλάδα που η καρδιά της χτυπάει σε όλον τον κόσμο

Τις ευχές του προς την Μεγάλη Ελλάδα της οποίας η καρδιά χτυπάει σε όλο τον κόσμο στέλνει για τη νέα χρονιά με ανάρτησή του ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης.

“Η πατρίδα μας υποδέχεται το 2022 πιο ισχυρή. Και ο λαός μας -παρά την επίμονη πανδημία- πρέπει να ελπίζει βάσιμα σε ακόμα καλύτερες ημέρες. Δεν εφησυχάζουμε. Αντιξοότητες θα υπάρχουν πάντα. Όμως, με Ελληνική ψυχή, βαθιά πίστη και σχέδιο θα ανεβάσουμε την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα. Την Μεγάλη Ελλάδα που η καρδιά της χτυπά δυνατά σε όλο τον κόσμο! Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων