01/01/2022 01/01/2022 Εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου πολιούχου της πόλεως Ερέτριας. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοφάνης Παπαγεωργίου, Εφημέριος του ιερού ναού με την συμμετοχή εκ του αναλογίου του Πρωτοψάλτη του ιερού κ. Σπυρίδωνος Βάλβη και των ιεροψαλτών κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου και...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ερέτριας
01 Ιανουαρίου, 2022 - 12:57

Η μνήμη του Αγίου Βασιλείου στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Βασιλείου στην Ερέτρια

Εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου πολιούχου της πόλεως Ερέτριας. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοφάνης Παπαγεωργίου, Εφημέριος του ιερού ναού με την συμμετοχή εκ του αναλογίου του Πρωτοψάλτη του ιερού κ. Σπυρίδωνος Βάλβη και των ιεροψαλτών κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου και Δημητρίου Πετρογιάννη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η Δοξολογία επί τη πρώτη του νέου έτους, παρουσία του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννου Δημητρόπουλου του Αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Τσώκου του Δημοτικού Συμβουλου κ. Κηρύκου Μπασινά και των πιστών που συμμετείχαν υποδεχόμενοι την νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων