02/01/2022 02/01/2022 Η Ιερά Μονή Μαχαιρά, μέσα στα πλαίσια της ιστορικής της αποστολής και παράδοσης, ανέλαβε, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός Πνευματικού Κέντρου, Ορθοδόξου Αγωγής Νέων και φοιτητών στην Αγλαντζιά. Το κέντρο το οποίο θα περιλαμβάνει αίθουσα ομιλιών, Εκκλησία και βιβλιοθήκη, θα εξυπηρετεί κυρίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου και γενικά τη νεολαία. Προς τούτο μετά από αρκετά χρόνια...
02 Ιανουαρίου, 2022 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2022 - 19:23

Πνευματικόν Κέντρον Ορθοδόξου Αγωγής Νέων και Φοιτητών

Διαδώστε:
Πνευματικόν Κέντρον Ορθοδόξου Αγωγής Νέων και Φοιτητών

Η Ιερά Μονή Μαχαιρά, μέσα στα πλαίσια της ιστορικής της αποστολής και παράδοσης, ανέλαβε, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός Πνευματικού Κέντρου, Ορθοδόξου Αγωγής Νέων και φοιτητών στην Αγλαντζιά.

Το κέντρο το οποίο θα περιλαμβάνει αίθουσα ομιλιών, Εκκλησία και βιβλιοθήκη, θα εξυπηρετεί κυρίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου και γενικά τη νεολαία. Προς τούτο μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών, η Ιερά Μονή Μαχαιρά έχει εξασφαλίσει τη μίσθωση κρατικής γης εγγύς του Πανεπιστημίου Κύπρου. Με τη δύναμη της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις πρεσβείες των Αγίων Σιλουανού του Αθωνίτου και Σωφρονίου της Αγγλίας, προγραμματίζεται σύντομα η έναρξη εργασιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων