06/01/2022 06/01/2022 Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανείων, καθώς και η καθιερωμένη Τελετή Αγιασμού των Υδάτων. Παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 19:44

Εορτασμός των Θεοφανείων και Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Διαδώστε:
Εορτασμός των Θεοφανείων και Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανείων, καθώς και η καθιερωμένη Τελετή Αγιασμού των Υδάτων. Παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Τη δοξολογία τέλεσε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης – Αστυνόμος Β΄ π. Αλέξιος Κουρτέσης.

Παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, Προϊστάμενοι Κλάδων του Αρχηγείου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών και άλλων Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων