07/01/2022 07/01/2022 Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου τελέστηκε σήμερα η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων  στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς καλά Χριστούγεννα, ευχόμενος η χαρά αυτής της γιορτής να μπει σε όλα τα σπίτια και τις οικογένειες τους. Στο Μαυροβούνιο τα...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 14:57

Χριστούγεννα στην Ποντγκόριτσα

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στην Ποντγκόριτσα

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου τελέστηκε σήμερα η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων  στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς καλά Χριστούγεννα, ευχόμενος η χαρά αυτής της γιορτής να μπει σε όλα τα σπίτια και τις οικογένειες τους.

Στο Μαυροβούνιο τα Χριστούγεννα εορτάζονται με το παλαιό εορτολόγιο ενώ φέτος τελέστηκαν περισσότερες Θείες Λειτουργίες σε όλους τους ναούς της χώρας λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία, όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες τόσο η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου όσο και η Επισκοπή Βουδίμλιε και Νίκσιτς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων