28/03/2019 28/03/2019 Σε συνέχεια των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου με τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού» την προσεχή Δευτέρα, 1η  Απριλίου 2019, στις 6.00 μ.μ. και στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου) θα μιλήσει ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καλιακμάνης με θέμα: «Η αγάπη προς τους εχθρούς...
28 Μαρτίου, 2019 - 14:57

«Η αγάπη προς τους εχθρούς κατά τον Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη»

Διαδώστε:
«Η αγάπη προς τους εχθρούς κατά τον Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη»

Σε συνέχεια των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου με τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού» την προσεχή Δευτέρα, 1η  Απριλίου 2019, στις 6.00 μ.μ. και στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου) θα μιλήσει ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καλιακμάνης με θέμα: «Η αγάπη προς τους εχθρούς κατά τον Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων