08/01/2022 08/01/2022 Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέων περιορισμών για τους ανεμβολίαστους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες αφορά το πώς θα ανακοπεί το πολύ μεγάλο κύμα της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίζεται η κοινωνική και...
08 Ιανουαρίου, 2022 - 11:13

Ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω περιορισμών για ανεμβολίαστους

Διαδώστε:
Ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω περιορισμών για ανεμβολίαστους

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέων περιορισμών για τους ανεμβολίαστους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες αφορά το πώς θα ανακοπεί το πολύ μεγάλο κύμα της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίζεται η κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα χωρίς μεγάλες διαταραχές.

Έπειτα, ανέφερε πως εκτός από το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού, στο τραπέζι έχει πέσει και το ζήτημα της πρόσβασης των ανεμβολίαστων ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης, ωστόσο οι ειδικοί είναι εκείνοι που θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν ως σώμα την εισήγησή τους προς την κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που θα χρειαστεί. Εύχομαι να μην χρειαστεί να πάρουμε κανένα άλλο μέτρο, αν κάνουμε το απλό: να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων