11/01/2022 12/01/2022 Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς έγραψε στο twitter ότι μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιταλό σοσιαλδημοκράτη Νταβίντ Σασόλι, σχεδίαζαν να επισκεφτούν το Άγιο Όρος την άνοιξη. «Από τον Έβρο ως τον εορτασμό των 40 χρόνων της ένταξης, ο Νταβίντ Σασόλι ήταν πάντα παρών στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού της Ελλάδας. Αγαπούσε την...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 1:30

Μαργαρίτης Σχοινάς για Σασόλι: Μου είχε ζητήσει να οργανώσω μια επίσκεψη στο ‘Αγιο Όρος την άνοιξη

Διαδώστε:
Μαργαρίτης Σχοινάς για Σασόλι: Μου είχε ζητήσει να οργανώσω μια επίσκεψη στο ‘Αγιο Όρος την άνοιξη

Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς έγραψε στο twitter ότι μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιταλό σοσιαλδημοκράτη Νταβίντ Σασόλι, σχεδίαζαν να επισκεφτούν το Άγιο Όρος την άνοιξη.

«Από τον Έβρο ως τον εορτασμό των 40 χρόνων της ένταξης, ο Νταβίντ Σασόλι ήταν πάντα παρών στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού της Ελλάδας. Αγαπούσε την Ελλάδα με πάθος. Μου είχε ζητήσει να οργανώσω μια επίσκεψη στο Άγιο Όρος την άνοιξη. Δεν προλάβαμε. Καλό ταξίδι Presidente!», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter .

 

Διαβάστε ακόμη: Απεβίωσε ο πρόεδρος του Ευρ. Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι – Τα συλλυπητήρια μηνύματα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων