31/03/2019 31/03/2019 Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, τελέσθηκε ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, την 31η Μαρτίου 2019. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού ,έψαλλε η πολυμελής χορωδία (Αριστερός Χορός ), του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μεγάλου Λαμπαδάριου Αλεξίου Κατσαρού. Στο τέλος του Εσπερινού μίλησε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών...
31 Μαρτίου, 2019 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2019 - 20:51

Η Χορωδία του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Η Χορωδία του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών στο Ναύπλιο

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, τελέσθηκε ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, την 31η Μαρτίου 2019. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού ,έψαλλε η πολυμελής χορωδία (Αριστερός Χορός ), του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μεγάλου Λαμπαδάριου Αλεξίου Κατσαρού.

Στο τέλος του Εσπερινού μίλησε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Κουλουριώτης με θέμα: « Σταυρέ του Χριστού, Χριστιανών η ελπίς». Τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Χρυσόστομο, καθώς και την χορωδία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών , ευχαρίστησε ο εφημέριος του ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π.Ελευθέριος Μίχος. Να σημειωθεί πως η χορωδία του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αθηνών βγαίνει για πρώτη φορά να ψάλλει εκτός του χώρου της.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων