31/01/2022 31/01/2022 Στον Εσπερινό, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Σχοινούδι Ίμβρου, όπου χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, που έφθασε σήμερα στο νησί. Ο κ. Κατσανιώτης συναντήθηκε και θα συνεχίσει τις συναντήσεις με ομογενειακούς παράγοντες και εκπαιδευτικούς τοπικούς φορείς. Μετά τον Εσπερινό, ο ίδιος ανήρτησε σε λογαριασμό...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 19:38

Ίμβρος: Πατριαρχικός Εσπερινός στην Αγία Μαρίνα στο Σχοινούδι παρουσία Υφυπουργού Εξωτερικών

Διαδώστε:
Ίμβρος: Πατριαρχικός Εσπερινός στην Αγία Μαρίνα στο Σχοινούδι παρουσία Υφυπουργού Εξωτερικών

Στον Εσπερινό, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Σχοινούδι Ίμβρου, όπου χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, που έφθασε σήμερα στο νησί.

Ο κ. Κατσανιώτης συναντήθηκε και θα συνεχίσει τις συναντήσεις με ομογενειακούς παράγοντες και εκπαιδευτικούς τοπικούς φορείς.

Μετά τον Εσπερινό, ο ίδιος ανήρτησε σε λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία, γράφοντας τα εξής:

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η παρουσία της ΑΘΠ Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ίμβρο, στη γενέτειρα του Παναγιωτάτου, η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει αξιοσημείωτη ανάπτυξη με τη λειτουργία των Ομογενειακών Σχολείων και τις πολυάριθμες οικογένειες που έχουν επιστρέψει στο νησί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων