01/02/2022 01/02/2022 Τις ευχές του προς τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο με αφορμή τη συμπλήρωση δεκατριών ετών από την ενθρόνισή του έστειλε με μήνυμά του ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας. Αναλυτικά στο μήνυμα γράφει: Με πνεύμα αδελφικής αγάπης στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, χαιρετίζω εγκάρδια την Μακαριώτητά σας για...
01 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2022 - 14:35

Ευχές του Βαρσοβίας Σάββα στον Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Ευχές του Βαρσοβίας Σάββα στον Πατριάρχη Μόσχας

Τις ευχές του προς τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο με αφορμή τη συμπλήρωση δεκατριών ετών από την ενθρόνισή του έστειλε με μήνυμά του ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας.

Αναλυτικά στο μήνυμα γράφει:

Με πνεύμα αδελφικής αγάπης στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, χαιρετίζω εγκάρδια την Μακαριώτητά σας για τη 13η επέτειο της ενθρόνισής σας στον Θρόνο των Πατριαρχών Μόσχας και πάσης Ρωσίας.

Η υπηρεσία σας στην Αγία Εκκλησία του Χριστού βασίζεται στη σταθερή στάση, στην αλήθεια των ιερών κανόνων και των παραδόσεων Της.

Είμαι βέβαιος ότι ο Κύριός μας, ο Αρχιποίμενας, Ιησούς Χριστός θα βοηθήσει εσάς και όλους εμάς να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στην Ορθόδοξη Οικογένεια.

Με όλη μου την καρδιά εύχομαι στην Παναγιότητά σας δύναμη και την ευλογία του Θεού στην υπηρεσία της ενότητας της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Με αγάπη στον Κύριο

+ Σάββας
Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Δεκατρία χρόνια από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων