05/02/2022 05/02/2022 Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλη την διάρκεια της τελετής ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική αυτή ημέρα, η θεία του. Πρόκειται για την αδελφή της μητέρας του, την κ. Γιαννούλα Τζαγκαράκη, η οποία φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει...
05 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:54

Η σημαντική γυναίκα στην ζωή του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Η σημαντική γυναίκα στην ζωή του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλη την διάρκεια της τελετής ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική αυτή ημέρα, η θεία του.

Πρόκειται για την αδελφή της μητέρας του, την κ. Γιαννούλα Τζαγκαράκη, η οποία φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική αυτή ημέρα για την Κρήτη, και στην οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ενθρονιστήριο λόγο του ο νέος Προκαθήμενος της Κρητικής Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ορφάνεψε πολύ μικρός από μητέρα, ενώ ήταν πολύ νέος όταν έχασε και τον πατέρα του. Η θεία του, η οποία σήμερα είναι 96 ετών, ήταν αυτή που τον φρόντισε και τον μεγάλωσε ουσιαστικά.

 

Διαβάστε ακόμη: Ο ενθρονιστήριος λόγος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγενίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων