01/04/2019 01/04/2019 Για ακόμα μία χρονιά ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιήσει μια μοναδική μουσική εκδήλωση. Στις 15 Απριλίου ώρα 19:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών η σπουδαία κυρία της Ελληνικής μουσικής Γλυκερία, η χορωδία του Συνδέσμου Ψαλτών Αττικής, η παιδική χορωδία των Σχολών Λαμπίρη και η νεανική χορωδία του Ωδείου Φόρμιγξ, θα μας ταξιδέψουν...
01 Απριλίου, 2019 - 21:56

Μουσική Εκδήλωση με τη Γλυκερία στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών

Διαδώστε:
Μουσική Εκδήλωση με τη Γλυκερία στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών

Για ακόμα μία χρονιά ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιήσει μια μοναδική μουσική εκδήλωση. Στις 15 Απριλίου ώρα 19:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών η σπουδαία κυρία της Ελληνικής μουσικής Γλυκερία, η χορωδία του Συνδέσμου Ψαλτών Αττικής, η παιδική χορωδία των Σχολών Λαμπίρη και η νεανική χορωδία του Ωδείου Φόρμιγξ, θα μας ταξιδέψουν στο κατανυκτικό πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδος με ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια και συνθέσεις προσαρμοσμένες στη νέα εποχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων