07/02/2022 07/02/2022 Μόλις λίγες μέρες πριν την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους, ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Πεδίον του Άρεως παρέλαβε σήμερα, 07.02.2022, τις μελέτες αποκατάστασής του! Οι ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά το τεχνικό γραφείο, που ανέλαβε, για την εξαιρετική δουλειά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του σημαντικού έργου του Φώτη Κόντογλου. Όπως χαρακτηριστικά...
Ενορίες : Αγίου Χαραλάμπους Πεδίου Άρεως
07 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:03

Έτοιμη η μελέτη αποκατάστασης για τον Άγιο Χαράλαμπο στο Πεδίο του Άρεως

Διαδώστε:
Έτοιμη η μελέτη αποκατάστασης για τον Άγιο Χαράλαμπο στο Πεδίο του Άρεως
Μόλις λίγες μέρες πριν την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους, ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Πεδίον του Άρεως παρέλαβε σήμερα, 07.02.2022, τις μελέτες αποκατάστασής του!
Οι ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά το τεχνικό γραφείο, που ανέλαβε, για την εξαιρετική δουλειά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του σημαντικού έργου του Φώτη Κόντογλου.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι μηχανικοί «το έργο είναι πρωτοποριακό και θα αποτελεί σημείο αναφοράς σε μελλοντικές μελέτες». Με τις πρεσβείες του Αγίου Χαραλάμπους και τη συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ευχόμαστε να ξεκινήσει σύντομα η αποκάτασταση!
Οι ίδιοι δε παρακαλούν όποιον μπορεί να ενισχύσει και να συμβάλλει στο μεγάλο αυτό έργο του ναού, δίνοντας τους παρακάτω λογαριασμούς!
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( δικαιούχος Ι.Ν Αγίου Χαραλάμπους)
IBAN: GR 53 0171 7520 0067 5212 9329 061.
Όσον αφορά στην πανήγυρη του Ναού, άρχισαν από σήμερα οι Ιερές Παρακλήσεις στον Άγιο Χαράλαμπο, ενώ αυτή την ώρα ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας κ. Θεόκλητος Μέντης, μιλά για την περί θεώσεως διδασκαλία σε σχέση με τα ιερά λείψανα.
Διαβάστε όλο το πρόγραμμα των εορτασμών:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων