08/02/2022 08/02/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και Εξαρχία Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους χριστιανούς της στον πνευματικό αγώνα κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ανακοίνωσε ότι οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί των Κυριακών της περιόδου αυτής θα τελούνται σε ένα και μόνο Ναό στις Βρυξέλλες, εναλλάξ. Οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί θα τελούνται με την τήρηση...
08 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2022 - 10:14

Με μέτρα θα τελεστούν οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
Με μέτρα θα τελεστούν οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί στις Βρυξέλλες

Η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και Εξαρχία Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους χριστιανούς της στον πνευματικό αγώνα κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ανακοίνωσε ότι οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί των Κυριακών της περιόδου αυτής θα τελούνται σε ένα και μόνο Ναό στις Βρυξέλλες, εναλλάξ.

Οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί θα τελούνται με την τήρηση των προβλεπόμενων από τις αρμόδιες αρχές μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας και την παρουσία των προβλεπομένων εκ των μέτρων πιστών, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα και ώρα 18.00 – 19.30, πάντοτε με θείον κήρυγμα διάρκειας ενός τετάρτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων