11/02/2022 11/02/2022 Με την παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου πραγματοποιήθηκε, στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, η ετήσια απολογιστική συνέλευση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεραποστολική Στέγης Αγίου Διονυσίου. Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Σωματείου για την ολόθερμη συμπαράσταση στο έργο της...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 12:03

Ο Επίσκοπος Αρούσας ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ιεραποστολικής Στέγης Αγίου Διονυσίου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αρούσας ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ιεραποστολικής Στέγης Αγίου Διονυσίου

Με την παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου πραγματοποιήθηκε, στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, η ετήσια απολογιστική συνέλευση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεραποστολική Στέγης Αγίου Διονυσίου.

Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Σωματείου για την ολόθερμη συμπαράσταση στο έργο της Επισκοπής του και επεσήμανε την ιδιαίτερη σημασία των εκπαιδευτικών υποτροφιών, ένα νέο πρόγραμμα που δημιούργησε η Ιεραποστολική Στέγη για την εκπαίδευση των παιδιών της Τανζανίας, και αναφέρθηκε εκτενώς στο νέο Ιεραποστολικό Κέντρο στην πόλη της Αρούσας. Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο Καθηγούμενος της Μονής και Πρόεδρος της Ιεραποστολικής Στέγης Αρχιμ. Μάξιμος και παρουσίασε στα μέλη του Δ.Σ. τον ετήσιο απολογισμό των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων του Συλλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων