15/02/2022 15/02/2022 Τα μέλη του ΣΥ. ΦΑ Έβρου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και προσέφεραν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με θέρμη την αντιπροσωπεία, εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες τόσο για την επίσκεψη όσο και διά την ευγενική...
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 14:38

Μέλη του ΣΥ.ΦΑ Έβρου στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Μέλη του ΣΥ.ΦΑ Έβρου στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Τα μέλη του ΣΥ. ΦΑ Έβρου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και προσέφεραν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με θέρμη την αντιπροσωπεία, εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες τόσο για την επίσκεψη όσο και διά την ευγενική προσφορά και ως αντίδωρο προσέφερε αντίτυπα των εκδόσεων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και ακολούθησε συζήτησις επί διαφόρων ζητημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων