15/02/2022 15/02/2022 Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, την 1η Μαρτίου 2022, συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Νιόβη Παρισινού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Αναστασιάδης θα ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις πρωτοβουλίες του για την άρση του αδιεξόδου. Υπενθυμίζεται...
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 15:23

Αναστασιάδης: Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου για την άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό

Διαδώστε:
Αναστασιάδης: Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου για την άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό

Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, την 1η Μαρτίου 2022, συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Νιόβη Παρισινού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Αναστασιάδης θα ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις πρωτοβουλίες του για την άρση του αδιεξόδου.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ζήτησε επειγόντως ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με επιστολή του προς τον Κύπριο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο ηγέτης του ΑΚΕΛ ζητούσε άμεση σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου, ώστε να υπάρξει διαβούλευση και ανταλλαγή απόψεων με την πολιτική ηγεσία επί του θέματος.

Όπως ανέφερε στην επιστολή του, ο Στέφανος Στεφάνου, η όποια πληροφόρηση «που έχουμε ως πολιτική ηγεσία αντλείται από διάφορα δημοσιεύματα που έγιναν στα ΜΜΕ και από διάφορες δηλώσεις δικές σας και του υπουργού Εξωτερικών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων