16/02/2022 16/02/2022 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και συμμετεχόντων πλήθους Ιερέων, τελέσθηκε sτον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 η Εξόδιος Ακολουθία της μακαριστής Πρεσβυτέρας Μαρίας Τύμπα, συζύγου του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου και Προϊσταμένου για πολλά έτη του Ναού Πολυκάρπου Τύμπα. Λόγους αγαθούς απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος προς τους...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2022 - 20:22

Εξόδιος ακολουθία της Πρεσβυτέρας Μαρίας Τύμπα στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Εξόδιος ακολουθία της Πρεσβυτέρας Μαρίας Τύμπα στα Τρίκαλα

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και συμμετεχόντων πλήθους Ιερέων, τελέσθηκε sτον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 η Εξόδιος Ακολουθία της μακαριστής Πρεσβυτέρας Μαρίας Τύμπα, συζύγου του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου και Προϊσταμένου για πολλά έτη του Ναού Πολυκάρπου Τύμπα.

Λόγους αγαθούς απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος προς τους οικείους για την προσφορά της δίπλα στον σύζυγό της και την πολυπληθή οικογένειά της, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα αφού υπηρέτησε ως Θεολόγος σε πολλά σχολεία της επαρχίας των Τρικάλων.

Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Φλαμουλίου, εκεί που για πολλά χρόνια υπηρετεί ως εφημέριος ο υιός της Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τύμπας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων