17/02/2022 17/02/2022 Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος και άγει τα ονομαστήρια του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Στο πρόγραμμά μας θα βρείτε μια σειρά αφιερωμάτων στον Ιεραπόστολο Πατριάρχη, που φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια στο «πηδάλιο» του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου: Στις 16:35 μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερωματικό βίντεο,...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 10:38

Δείτε σήμερα στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα στην Pemptousia.tv

Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος και άγει τα ονομαστήρια του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Στο πρόγραμμά μας θα βρείτε μια σειρά αφιερωμάτων στον Ιεραπόστολο Πατριάρχη, που φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια στο «πηδάλιο» του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου:

Στις 16:35 μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερωματικό βίντεο, το οποίο αναφέρεται στη ζωή και στα σημαντικότερα σημεία της Ιεραποστολής του Μακαριωτάτου, ενώ στις 18:05 στιγμές από την επίσκεψή του στο Κολουέζι του Κογκό και την υποδοχή του από τον Επίσκοπο Κατάνγκας κ. Μελέτιο τον Οκτώβριο του 2012.

Ακόμα, στις 10:45 και σε επανάληψη στις 18:45, δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στη Μαρία Γιαχνάκη και το ope.gr για το Ιεραποστολικό Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την ειρήνη, τον διωγμό των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, τη φτώχεια, την Κρήτη αλλά και το ζήτημα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Τέλος, στην εκπομπή «Λειτουργία – ΜεταΛειτουργία» ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου θα μας μιλήσει για τις Προβαπτισματικές ευχές και γιατί είναι σημαντικό να δίνουμε ευχή στο παιδί αμέσως μετά τη γέννησή του (ώρα 17.05).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων