18/02/2022 18/02/2022 Μετά την ανακοίνωση της εκλογής του μέχρι σήμερα Επίσκοπου Κνωσού κ. Πρόδρομου Ξενάκη στη θέση του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης, εξέδωσε το συγχαρητήριο μήνυμά του. «Συγχαρητήρια στο νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Πρόδρομο για την εκλογή του. Του εύχομαι εκ βάθους καρδίας, άξια συνέχεια της ποιμαντορίας του. Η...
18 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:49

Συγχαρητήρια Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Μετά την ανακοίνωση της εκλογής του μέχρι σήμερα Επίσκοπου Κνωσού κ. Πρόδρομου Ξενάκη στη θέση του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης, εξέδωσε το συγχαρητήριο μήνυμά του.

«Συγχαρητήρια στο νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Πρόδρομο για την εκλογή του. Του εύχομαι εκ βάθους καρδίας, άξια συνέχεια της ποιμαντορίας του. Η διακονία του να είναι λαμπρή και πηγή ευαγούς πνευματικής καθοδήγησης, όπως αυτή του προκατόχου του και νυν Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, με πραότητα, πνευματικότητα και αξιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων