25/02/2022 25/02/2022 Διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης και υπηρεσιακούς φορείς είχε σήμερα στην Αθήνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο πλαίσιο προώθησης ζητημάτων της Μητρόπολης και των εποπτευομένων από αυτήν νομικών προσώπων και κοινωφελών ιδρυμάτων και κοινωνικοπρονοιακών δομών. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών είχε ουσιαστικές και γόνιμες συναντήσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ....
25 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2022 - 22:01

Συναντήσεις Μητροπολίτη Φθιώτιδος στην Αθήνα για θέματα της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Συναντήσεις Μητροπολίτη Φθιώτιδος στην Αθήνα για θέματα της Μητρόπολης

Διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης και υπηρεσιακούς φορείς είχε σήμερα στην Αθήνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο πλαίσιο προώθησης ζητημάτων της Μητρόπολης και των εποπτευομένων από αυτήν νομικών προσώπων και κοινωφελών ιδρυμάτων και κοινωνικοπρονοιακών δομών.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών είχε ουσιαστικές και γόνιμες συναντήσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη, με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γεώργιο Μαυρωτά και με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων