06/03/2022 06/03/2022 Υπό την ύπατη αιγίδα του Εξοχότατου Πρέσβη της Ελλάδος στο Σαράγιεβο, κ. Δημητρίου Παπανδρέου, το Πανεπιστήμιο Sinergija  της πόλης Bijeljina στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αποφάσισε την Ίδρυση Κέντρου «Ελληνικής γλώσσας και Πολιτισμού». Την 4η Μαρτίου 2022, μετά από τηλεδιάσκεψη με τον Εξοχότατο Έλληνα Πρέσβη Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κ. Δημήτριο Παπανδρέου συναποφασίστηκαν τα εξής: 1. Το Κέντρο «Ελληνικής γλώσσας...
06 Μαρτίου, 2022 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2022 - 11:38

Ίδρυση Κέντρου «Ελληνικής γλώσσας και Πολιτισμού» στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Διαδώστε:
Ίδρυση Κέντρου «Ελληνικής γλώσσας και Πολιτισμού» στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Υπό την ύπατη αιγίδα του Εξοχότατου Πρέσβη της Ελλάδος στο Σαράγιεβο, κ. Δημητρίου Παπανδρέου, το Πανεπιστήμιο Sinergija  της πόλης Bijeljina στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αποφάσισε την Ίδρυση Κέντρου «Ελληνικής γλώσσας και Πολιτισμού». Την 4η Μαρτίου 2022, μετά από τηλεδιάσκεψη με τον Εξοχότατο Έλληνα Πρέσβη Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κ. Δημήτριο Παπανδρέου συναποφασίστηκαν τα εξής:

1. Το Κέντρο «Ελληνικής γλώσσας και Πολιτισμού» να τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Σαράγιεβο και του Πρέσβη κ. Δημητρίου Παπανδρέου.
2. Ορίστηκε ως ημερομηνία εγκαινίων η 9η Μαΐου 2022
3. Την ημέρα τον εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο με θέμα: «Οι Σερβο-Ελληνικές σχέσεις δια μέσου των αιώνων» (σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα).

Το Πανεπιστήμιο στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη εκπροσώπησαν: ο Αντιπρύτανης Milenko Stanić, ο καθηγητής Γεώργιος Νεκτάριος Λόης και η καθηγήτρια Marijana Prodanovic.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων