06/03/2022 06/03/2022 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας τελέσθηκε το εσπέρας της Κυριακής της Τυρινής, ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο και παρόντων απάντων των εφημερίων της Καλαμάτας. Κατά την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην...
06 Μαρτίου, 2022 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2022 - 21:08

Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Η “υπομονή” ως προϋπόθεση για την σωτηρία του ανθρώπου

Διαδώστε:
Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Η “υπομονή” ως προϋπόθεση για την σωτηρία του ανθρώπου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας τελέσθηκε το εσπέρας της Κυριακής της Τυρινής, ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο και παρόντων απάντων των εφημερίων της Καλαμάτας.

Κατά την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην έννοια της “υπομονής” ως αρετή και ως προϋπόθεση για την σωτηρία του ανθρώπου.

Μετά το πέρας του εσπερινού, άπαντες ασπάσθηκαν τον Τίμιο Σταυρό και την χείρα του Σεβασμιωτάτου λαμβάνοντες την συγχώρηση και υποβάλλοντας την μετάνοια τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων