07/03/2022 07/03/2022 Για το νόημα της νηστείας και στο πώς πραγματικά μπορεί ένας πιστός να τη βιώσει κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής αναφέρθηκε στο χθεσινό του κήρυγμα από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στη Δαμασκό ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Με τον Μακαριώτατο συλλειτούργησε το πρωί της Κυριακής της Τυρινής ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος...
07 Μαρτίου, 2022 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2022 - 11:15

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για το νόημα της νηστείας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για το νόημα της νηστείας

Για το νόημα της νηστείας και στο πώς πραγματικά μπορεί ένας πιστός να τη βιώσει κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής αναφέρθηκε στο χθεσινό του κήρυγμα από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στη Δαμασκό ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Με τον Μακαριώτατο συλλειτούργησε το πρωί της Κυριακής της Τυρινής ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νταράγιας κ. Μωϋσής.

“Εισερχόμαστε με τη χάρη του Κυρίου στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής κατά την οποία ο άνθρωπος καλείται να νηστεύσει στη ψυχή και το σώμα, έτσι ώστε να εξέλθει από το σκοτάδι της αμαρτίας και να βγει  στο φως. Αυτό μπορεί να το πετύχει όχι μόνο με την αποχή μόνο από τις τροφές, αλλά  και με το να βιώνει τις θείες εντολές”, επεσήμανε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων