08/03/2022 08/03/2022 Στους ναούς της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου τελέστηκε σύμφωνα με τη λειτουργική τάξη της πρώτης εβδομάδας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και η ανάγνωση του Κανόνα του Αγίου Ανδρέα Κρήτης. Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος χοροστάτησε στην ακολουθία που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι όπου ανέγνωσε το πρώτο μέρος...
08 Μαρτίου, 2022 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 15:16

Το Μεγάλο Απόδειπνο στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Το Μεγάλο Απόδειπνο στο Βελιγράδι

Στους ναούς της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου τελέστηκε σύμφωνα με τη λειτουργική τάξη της πρώτης εβδομάδας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και η ανάγνωση του Κανόνα του Αγίου Ανδρέα Κρήτης.

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος χοροστάτησε στην ακολουθία που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι όπου ανέγνωσε το πρώτο μέρος του κανόνα του Αγίου Ανδρέα Κρήτης. Τον Μακαριώτατο πλαισίωνε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ραμεσίας κ. Στέφανος και κληρικοί της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων